Handmade by ConnCrea

Na bijna 30 jaar in de tandartswereld gewerkt te hebben, en mijn 50e verjaardag gevierd in 2017, was het echt het moment om ‘iets anders’ te gaan doen, iets creatiefs met mijn handen.

Geïnspireerd geraakt door een artikel in een landelijk tijdschrift (ik ben ook heel erg van ‘puur natuur’, met het afscheid van mijn werk in zicht, heb ik in 2 weken 40 kussens van merino wol gemaakt als afscheidscadeau voor mijn collega’s in de praktijk.  Ik maak ook kerstpakketten en heb afgelopen kerst nog 10 prachtige plaids gemaakt.

Niet meer te stoppen, helemaal enthousiast van dit mooie wol product ben ik nu in de ban van de kleden, kussens en poefjes geraakt: om ermee te werken en ze te maken, om vervolgens te zien hoe mooi ze zijn, voor binnen en buiten gebruik!

Ik heb nog volop inspiratie om allerlei nieuwe, mooie producten te gaan maken, speciaal voor jou.

Wordt net zo enthousiast en vooral heel blij met een aankoop van een wol product van ConnCrea!

Veel woon plezier ermee!

Over de plaids

Mooie handgemaakte plaids van een hoge kwaliteit merinowol! Geschikt voor binnen én buiten, heerlijk zacht. De plaids zijn in verschillende kleuren te verkrijgen. Er zijn ongeverfde natuurlijke kleuren en geverfde kleuren. In meerdere maten en patronen. Zowel op voorraad als op bestelling, binnen 2 weken geleverd.

Als je twijfelt over de juiste kleur kun je hier eerst een voorbeeld bestellen. Vermeldt in het bericht de juiste kleurbenaming of kleurcode.

Wolwit

Gemêleerd grijs

Roomwit

Donker grijs

Melkwit

Bruin zwart gemêleerd 

Gemêleerd beige