Betaalmethoden

 

Onze online betaalmogelijkheden worden verzorgd door Mollie Payments. Mollie Payments is gespecialiseerd in het veilig afhandelen van betalingen via internet. Er wordt gebruik gemaakt van een platform waarin u veilig uw betaling, via een ssl (beveiligde) verbinding, kunt afhandelen.

iDeal
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. Met een betaalrekening van ABN Amro, Rabobank, ING, SNS Bank, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Triodos Bank of Knab kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de online betaalomgeving van uw eigen bank.
Voor meer informatie verwijzen wij u door naar www.ideal.nl.

Creditcard (VISA/Mastercard)
U kunt uw bestelling ook betalen met Creditcard (Visa/Mastercard).

Overschrijving per bank
U kunt er tevens voor kiezen om het bedrag naar ons over te maken. Uw bestelling zal worden verzonden zodra het juiste bedrag op onze rekening is bijgeschreven. Ons IBAN nummer is: NL75KNAB0257126252.

Paypal
PayPal is een betaalsysteem voor betalingen via internet. Om PayPal te kunnen gebruiken heeft u een e-mailadres nodig. Met het e-mailadres maakt u op de website een PayPal-account aan en hiermee een PayPal-rekening. Vanaf een bankrekening of creditcard kunt u geld zetten op de PayPal-rekening. U kunt gebruik van de website van PayPal www.paypal.com maar u kunt ook geld overmaken en ontvangen via de PayPal-app.

Verder bieden wij onze klanten uit België Mister cash aan en onze Duitse klanten Sofort Banking.